Ελληνικό Κέντρο Προαγωγής Κοινωνικής & Ψυχικής Υγείας

 Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Τα Νέα Μας

Καταχώρηση - 23/09/2020

Ανακοίνωση θέσης Εργασίας

 

Καταχώρηση - 30/07/2020

Ανακοίνωση Θέση Εργασίας

 

Καταχώρηση - 05/05/2020

 Ευχαριστήρια Επιστολή- Givmed

Περισσότερα

 
 
 
 

Γίνε Εθελοντής

 
 
 
 

Κοινοτικές Δράσεις

Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση

 
 

 
 
 
 

Ευχαριστήρια Επιστολή GIVMED

Δείτε Ευχαριστήρια Επιστολή για τον ΦΟΡΕΑ GIVEM για την υποστήριξη και διαμεσολάβηση του σε υλικό υγειονομικής υποστήριξης των δομών ψυχικής υγείας που διατηρούμε. (κλικ εδώ)

Επιπλέον θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο του αγώνα κατά του κορωνοϊού, η GIVMED 

1. Συντόνισε την μεγαλύτερη δωρεά από εταιρεία, προσφέροντας 20.240 κουτιά βιταμίνες σε 44 κοινωφελείς φορείς (εδώ η ανακοίνωση). Συνολικά, μπορείτε να δείτε εδώ όλες τις δράσεις στο ίδιο πλαίσιο. 

2. Ανακοίνωσε με την Διεθνή Αμνηστία τα αποτελέσματα έρευνας σχετικά με τον ρόλο των κοινωνικών φαρμακείων στα χρόνια της κρίσης. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ τα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής αναδεικνύουν τον σημαντικό ρόλο των κοινωνικών φαρμακείων και την μεγάλη ανάγκη να θεμελιωθεί η λειτουργία τους. 

3. Ανακοίνωσε την έναρξη δύο πολύ σημαντικών διετών προγραμμάτων τους με σημαντικούς εταίρους όπως οι Γιατροί του Κόσμου και το ΙΚΠΙ. Δείτε αναλυτικά τα σχετικά δελτία τύπου: "Υποστήριξη και ενδυνάμωση κοινωνικά ευπαθών ομάδων για δικαιώματα στην υγεία και το φάρμακο" και " Ανοίγοντας την Πρόσβαση στην Υγεία και το Φάρμακο για Όλους". Μάλιστα στο πλαίσιο του δεύτερου προγράμματος, έχει ολοκληρωθεί μια αναλυτική έρευνα για την δωρεά φαρμάκων στις ΗΠΑ. 

 

                                                                                        Χαλάνδρι, 05.05.2020

 

 

 

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

       
 


Ε.Ε

Με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας & της Ευρωπαϊκής Ένωσης

 Ελληνικό Κέντρο Προαγωγής Κοινωνικής & Ψυχικής Υγείας - Χαλάνδρι - Τηλ.: 2106899580 - Φαξ: 2106899584 - Email: info@poreia.org