Ελληνικό Κέντρο Προαγωγής Κοινωνικής & Ψυχικής Υγείας

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Τα Νέα Μας

Καταχώρηση - 10/09/2018

Θέση Εργασίας - Νοσηλευτή/τρια

 

Καταχώρηση - 19/06/2018

 Διήμερο Ψυχικής Υγείας & Τέχνης

 

Καταχώρηση - 12/03/2018

 Πασχαλινή Εκδήλωση 2018

Περισσότερα...

 

Προστατευόμενο Διαμέρισμα

Γίνε Εθελοντής

 

Κοινοτικές Δράσεις

Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση

 

 Θέση Εργασίας (1)

 

Κοινωνικές Δομές

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 

Οι διαδικασίες για να καταστεί κάποιος ωφελούμενος από τις κοινωνικές δομές του Δήμου είναι αυστηρότατες, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του προγράμματος ΕΣΠΑ που υλοποιεί το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας..

  1. Μετά την υποβολή όλων των δικαιολογητικών στο Γραφείο Διαμεσολάβησης, ακολουθεί ενδελεχής έλεγχος και κοινωνική έρευνα από κοινωνικό λειτουργό και έτσι διαμορφώνεται η τελική εισήγηση.

  2. Η εισήγηση αυτή υποβάλλεται σε ειδική εβδομαδιαία συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπής του Δήμου για την τελική έγκριση.

  3. Τα είδη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Φαρμακείου και της Δομής Παροχής Συσσιτίου είναι αυστηρώς καταμετρημένα και καταγεγραμμένα από την αρμόδια υπηρεσία του προγράμματος σε ειδικό μηχανογραφικό σύστημα καθ’ υπόδειξη του αρμόδιου Υπουργείου.

  4. Στη διανομή συσσιτίου μετέχουν αποκλειστικά οι επιλεγέντες ωφελούμενοι με συγκεκριμένο και προαποφασισμένο αριθμό μερίδων αναλόγως των μελών της οικογένειας όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα.

Η επεξήγηση αυτή γίνεται για τις όποιες αμφιβολίες υπάρχουν ή καλλιεργούνται σκοπίμως και για τα όποια ανεύθυνα σχόλια γίνονται εναντίον συγκεκριμένων προσώπων περί δήθεν παράνομων ενεργειών και αδικιών σε βάρος κάποιων ή υπέρ άλλων δημοτών ή κατοίκων του Δήμου μας.

 

Παρακαλούνται όσοι έχουν απορίες και ερωτήματα για το πρόγραμμα των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Χαλανδρίου, που σημειωτέον αναπτύσσεται σε πλήθος άλλων Δήμων ανά την Ελλάδα, να απευθύνονται για διευκρινίσεις και ότι άλλο σχετικό στο Ελληνικό Κέντρο Προαγωγής Κοινωνικής και Ψυχικής Υγείας –ΠΟΡΕΙΑ Α.Μ.Κ.Ε. στον κύριο Μακρή ή στην κυρία Καλογεροπούλου στο τηλέφωνο 210-6899580 ή στο e-mail: info@poreia.org.

Χαλάνδρι, 21.03.2014

 

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

Πιστοποιημένο Σύστημα

ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 , Αρ.Πιστοπ. 23/Δ/2010

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ  -ΕΛΟΤ 1429:2008 , Αρ.Πιστοπ. 23/ΔΕ/2010

Member of

 


Ε.Ε

Με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας & της Ευρωπαϊκής Ένωσης

 Ελληνικό Κέντρο Προαγωγής Κοινωνικής & Ψυχικής Υγείας - Χαλάνδρι - Τηλ.: 2106899580 - Φαξ: 2106899584 - Email: info@poreia.org