Ελληνικό Κέντρο Προαγωγής Κοινωνικής & Ψυχικής Υγείας

 Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Τα Νέα Μας

Καταχώρηση - 05/12/2019

Bazaar - Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

 

Καταχώρηση - 22/11/2019

Θέση Εργασίας

 

Καταχώρηση - 17/10/2019

 Θέση Εργασίας

Περισσότερα

 

Γίνε Εθελοντής

 

Ημερολόγιο

 

 
 
 
 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ στις 5 Ιουνίου 2010!

 

<Ζωής Τάση… Θησείου Στάση!>

 

Με το μήνυμα αυτό, για  9η συνεχή χρονιά, η Κίνηση Φορέων Εθελοντισμού με 60 διεθνείς και τοπικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου και του φορέα μας, πραγματοποίησε μια ημερίδα - γιορτή αφιερωμένη στον Εθελοντισμό και στην κοινωνική προσφορά, το Σάββατο 5 Ιουνίου 2010, στον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου στο Θησείο, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.


Ή γιορτή εθελοντισμού ήταν ανοικτή προς όλους κι η προσέλευση του κοινού ήταν αθρόα! Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το εθελοντικό έργο όλων των φορέων και ειδικότερα να συμμετάσχουν με αίτηση τους σε αυτό. 
Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχε εθελοντικά όλο το προσωπικό της Πορείας, το οποίο ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους για τις δράσεις του φορέα μας, καθώς και για τις δυνατότητες εθελοντικής εμπλοκής τους σε αυτές. Παρουσιάστηκε μέσω των ενημερωτικών εντύπων της Πορείας, η κοινωνική δράση μας, γεγονός που συνετέλεσε στην συνεργασία με άλλους σημαντικούς φορείς, αλλά και στην ευαισθητοποίηση του κοινού. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η δράση της Πορείας έφερε στο επίκεντρο την ιδέα του Εθελοντισμού και της Αλληλεγγύης ως απαραίτητο στοιχείο για μια κοινωνία ζωντανή, υγιή και εξελισσόμενη.


Παράλληλα οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χορευτικά, μουσικά και θεατρικά δρώμενα, ενώ όλοι συμμετείχαν στο flash mob με τίτλο «όλοι μια αγκαλιά!». 


Η γιορτή ολοκληρώθηκε με συναυλία του μουσικού συγκροτήματος «Magic de Spell»(ευγενική προσφορά).Η μεγάλη συμμετοχή του κοινού και το θερμό ενδιαφέρον του μας γέμισε αισιοδοξία για το θεσμό του εθελοντισμού στην Ελλάδα, τους δύσκολους εσωστρεφείς καιρούς που διανύουμε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

Πιστοποιημένο Σύστημα

ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 , Αρ.Πιστοπ. 23/Δ/2010

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ  -ΕΛΟΤ 1429:2008 , Αρ.Πιστοπ. 23/ΔΕ/2010

Member of

 


Ε.Ε

Με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας & της Ευρωπαϊκής Ένωσης

 Ελληνικό Κέντρο Προαγωγής Κοινωνικής & Ψυχικής Υγείας - Χαλάνδρι - Τηλ.: 2106899580 - Φαξ: 2106899584 - Email: info@poreia.org