Ευχαριστήρια Επιστολή- Givmed

Ευχαριστήρια Επιστολή GIVMED

 

Δείτε Ευχαριστήρια Επιστολή για τον ΦΟΡΕΑ GIVEM για την υποστήριξη και διαμεσολάβηση του σε υλικό υγειονομικής υποστήριξης των δομών ψυχικής υγείας που διατηρούμε. (κλικ εδώ)

Επιπλέον θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο του αγώνα κατά του κορωνοϊού, η GIVMED 

  1. Συντόνισε την μεγαλύτερη δωρεά από εταιρεία, προσφέροντας20.240κουτιά βιταμίνες σε 44 κοινωφελείς φορείς (εδώ η ανακοίνωση). Συνολικά, μπορείτε να δείτε εδώ όλες τις δράσεις στο ίδιο πλαίσιο. 
  2. Ανακοίνωσε με την Διεθνή Αμνηστίατα αποτελέσματα έρευνας σχετικά με τον ρόλο των κοινωνικών φαρμακείων στα χρόνια της κρίσης. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ τα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής αναδεικνύουν τον σημαντικό ρόλο των κοινωνικών φαρμακείων και την μεγάλη ανάγκη να θεμελιωθεί η λειτουργία τους. 
  3. Ανακοίνωσε την έναρξη δύο πολύ σημαντικών διετών προγραμμάτων τους με σημαντικούς εταίρους όπως οι Γιατροί του Κόσμου και το ΙΚΠΙ. Δείτε αναλυτικά τα σχετικά δελτία τύπου:"Υποστήριξη και ενδυνάμωση κοινωνικά ευπαθών ομάδων για δικαιώματα στην υγεία και το φάρμακο" και " Ανοίγοντας την Πρόσβαση στην Υγεία και το Φάρμακο για Όλους". Μάλιστα στο πλαίσιο του δεύτερου προγράμματος, έχει ολοκληρωθεί μια αναλυτική έρευνα για την δωρεά φαρμάκων στις ΗΠΑ
Οι χορηγοί μας