Δ.Τ. - 10/01/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10/01/2012

Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου (Δαναϊδων και Αντιγόνης) πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του οικοτροφείου «ΠΟΡΕΙΑ».

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από πηλό και κουκουνάρια, κηροπήγια για ρεσώ, κοσμήματα από cernit, αλλά και γλυκό κυδώνι, σταφύλι, μπισκότα, τουρσί και πολλά άλλα παραδοσιακά προϊόντα γέμισαν το χώρο με χρώματα, κι εμάς με περηφάνια. Έχοντας δουλέψει με πραγματικό ζήλο κι ενθουσιασμό, είχαμε μπροστά μας για άλλη μια φορά την απόδειξη πως με την ομαδικότητα και τη συνεργασία μπορεί κανείς να καταφέρει πολλά. Το όλο εγχείρημα υλοποιήθηκε με πολλή προσωπική εργασία, τόσο από τους επαγγελματίες και τους ενοίκους μας, όσο και από συγγενείς τους αλλά και φίλους της «ΠΟΡΕΙΑΣ» που προσέφεραν κι εκείνοι το δικό τους χειροποίητο προϊόν.

Από τις 10 το πρωί ως τις 8 το απόγευμα που διήρκεσε η εκδήλωση, πολύς κόσμος επισκέφθηκε το χώρο. Δεν έλειψαν και πολιτικά πρόσωπα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Χαλανδρίου, όπως ο Αντιδήμαρχος κύριος Κ. Αγγελής και η κυρία Νιώτη.  Μέσα σε μια πραγματικά γιορτινή ατμόσφαιρα, οι ένοικοί μας είχαν την ευκαιρία να καμαρώσουν τα έργα τους, να τα παρουσιάσουν στους επισκέπτες, ακούγοντας ενθαρρυντικά σχόλια, να μοιραστούν τη χαρά  αλλά και να μπουν στους ρόλους  του συσκευαστή και του ταμία, που απαιτούν ιδιαίτερες δεξιότητες. Πάνω απ’ όλα, όμως, τους δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά στην όλη εκδήλωση.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο

Kαλή χρονιά, γεμάτη υγεία και δημιουργικότητα!

 

Οι ένοικοι, το προσωπικό και το Δ.Σ. του Οικοτροφείου ΠΟΡΕΙΑ

Οι χορηγοί μας